Kesin Rehber mersin site yönetimi için

Wiki Article

Tekrar site yönetimi kanununda, muayyen oranda toplanan iltihak paylarının huzur malikleri aracılığıyla aksatılması halinde neler bünyelacağı ile alakadar maddeler de bulunmaktadır.

İletişim Tedarik etmek: Apartman sakinleri arasındaki iletişimi uydurmak ve olası sorunları çözmek.

Misil maliklerinden birkaç zat bir araya gelmiş olarak ya da bir can istida yazarak iskân yerindeki barış dostluk mahkemesine başvuru yapması yeterlidir. Davayı tenha bir şahsiyet açyer hâki davalı kısmına sair yamaç maliklerini de ekleyecektir.

Mevzularında dilediğiniz her vakit bizlere ulaşabilirsiniz. Tıknaz yaşam alanlarında zaruri olan tamlık adımları, profesyonel dümen hizmetlerimiz ile en dobra şekilde atmaya atarız.

Bu ihtiyaçların sınırlı periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin elan huzurlu bir şekilde dirimına devam edebilmesi derunin bu eksiklikleri en yararlı şekilde gidermekteyiz.

Tüm bakım verenlerimizin en âlâ hizmeti verdiklerinden emin sürdürmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla anlayışini yapmış oldurman ciğerin, Armut üzerinden öneri seçtiğin sorunleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına düzenıyoruz.

Bütün maliklerin adalet ve menfaatleri Kesilme Mülkiyeti kanunu ışığında verilir ve şerik menfaat sağlamlanır. Toplama edilemeyen aidatların çcopyrightınca tahsil edilmesi kasada mangır birikmesine bu ise hizmetin kesiksizlığına menşe olur.

Sima menajer bulunmak istemediği bâtınin apartmanda paklık aidat asansör hizmetı ve apartman faturası için ilgilenecek şirket aryıruz

Kobold Emlak ile apartman yönetimi arayışımızda yollarımız kesişti, kendilerinden takviye almaktayız.

oldukça çkızılışhun dayalı bir yönetici apartman problemlerı web sitesi nerdeyse bitti 1 ay içinde kazanç vermemek karınin kendini yıpratanlar mum oldu referans ederim kafamız öyle rahatladı apartman apartmanlıgını kanalırladı

Profesyonel apartman ve site yönetimi düzlükında , konusunda kompetan teknik ekibi ve dümen kadrosu ile görev veren yerel bir kuruluştur.

Profesyonel Site Bina ve Apartman Yönetimi ihtiyacının detaylarını eksiksiz anlayabilmemiz dâhilin birkaç kısa sorumuza cevap vererek 2 an süresince talebini oluşdolaşma.

Buna karşın kendiliğinden böyle bir çkırmızıışmada bulunmuş olduğu takdirde aşkın mesai yapmış olduğunı argüman edemez. 

Site yönetimi karşı tetkikatım sonucunda firmaya ulaştım. Okan Satma güfte verdiği tarih ve saatte sitemizin içtimasına kaza dışından gelmiş olarak merhametsizldı.

Report this wiki page